tiistai 26. huhtikuuta 2011

Lötköpipoja 
tuli sitten tehtyä vähän enempi. Kaikista ei ole kuvaa,
kun ne ehtivät jo päätyä omistajilleen. 14 pipoa on saanut
uuden kodin. Myös oman perheen päät on "pipotettu".Kankaat  on ostettu Eurokankaasta ja Löytö-palasta Oulusta.
Aaltokangas Metsolasta. Sinne pitäisi suunnata lisäostoksille.

4 kommenttia:

 1. Ihania pipoja!Ihania kankaita!Ihania malleja!
  Onko Pipot yhdestä vai kahdesta kappaleesta?

  VastaaPoista
 2. Kiitos OnniManni! Pääasiassa kahdesta kappaleesta. Tähtipipo, turkoosit ja pinkit pipot on yhdestä kappaleesta. Kuviollisiin kankaisiin laitoin yksivärisen vuoren.

  VastaaPoista
 3. Moi! Aivan ihania nuo suunnittelemasi kuviot "kankaissa"! Täytyy myöntää, että tilaisin kaikkia vähintään metrin itselleni ja ompelisin taukoamatta, jos vaan noita saisi esim trikoina. Juuri sellaisia kuvioita ja värejä mitä olen kaipaillut, mutta harmittavasti nämä suunnitelmasi eivät vielä taida olla kankaina :-( Vilkaisin vasta paria kuviota ja nyt alan tutkimaan lisää! Nuo värit... kuolaan niitä nyt jo, niin raikkaita! Ei niitä jatkuvasti kaupoissa näkyviä tunkkaisia retroja aina vaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kikka kommentistasi. Ikasyrille on tulossa myyntiin ensi viikolla leppäkerttu-kangasta trikoona kolmessa värissä. Pikkuhiljaa valmistuu myös muita kuoseja kankaiksi. Se vaan ottaa aikaa. Olen leikitellyt myös ajatuksella, että alkaisin itse valmistuttamaan ja myymään suunnittelemiani kankaita. Se tosin on vasta haaveilun asteella :)

  VastaaPoista